06-11-06

Coroico.


Coroico, Los Yungas (Rio Selva)
.. waar "The most dangerous road in the world" is.

Ben voor 4 dagen naar Coroico (in Los Yungas) geweest met de laatstejaars van mn school (50 leerlingen en 3 leerkrachten ), twas echt zalig! We verbleven in een "5 sterren hotel". Twaren allemaal departementjes, zo van die bungalow toestanden met 2 verdiepen. Ik sliep op kamer met 3 meisjes uit mn klas, Paloma, Lucia & Valeria. Ons bungalow dingetje lag juist naast de rivier, was wel rustgevend om heel de tijd da water zo te horen stromen. En vanop het terras zag je alleen maar nauur, bergen en bomen. Er waren denk ik ook 5 verschillende zwembaden, en tussen de verschillende bungalows hingen er van die hangmatten, was echt mooi gedaan enzo.

Dag 1 -
 Vroeg opgestaan, om dan naar school te huppelen met mn volgeladen trekrugzakje. We hebben daar dan eerst nog een uur staan rondslingeren voor we uiteindelijk vertrokken waren, maar das Bolivia zeker?  Eens we 5 minuten vertrokken waren, en de achtergebleven zieltjes uitgezwaaid hadden, kwamen al alle alcoholflesjes boven, en enkelen hadden "alcoholpudding" gemaakt, ziet der echt "ieeeuw" uit maar tis DELICIOUS! Twas dus al dikke leute op de bus  en den elft was al slecht voor dat we aangekomen waren, LOL.

Voor de rest van de dag heb ek gezwommen, in de sauna liggen bakken en samen met de rest alcohol laten vloeien. En dit de hele dag door, kun jet je al inbeelden... Owéé. Savonds wast normaal karaoke, maar niemand had veel zin om te zingen (of der waren er toch ni meer veel in staat om een goedklinkend geluidje te prodceren), dus dan zijn we een feesje gaan doen in de plaatselijke disco tot in de vroege uurtjes...

Dag 2 - Still alive en zonder kater! Hehe. Super mooi dag, zeer warm, veel zon! (en goe verbrand dus..) Kheb bijna heel de dag in het zwembad liggen ploederen, voetbal en volleybal gespeeld.. Savonds was er een "verkiezing" van "Miss and Mister Rio Selva". Der waren een stuk of 6 koppeltjes en die moesten dan dansen en vraagjes beantwoorden enzo (je kent da wel e heel da gedoe ). Daarna wast weer feesje, en die Bolivianen kunnen er wa van ze. Zelfs de jonges die ni echt goe kunnen dansen, die dansen nog goe... Snap je?! Hehe.

Dag 3 - Guess what .. idd, trug het zwembad in  daarna wa filmpjes gekeken en een wandeling in "de jungle" gaan maken. Twas zo een beetje een "op het gemak dagje" (ja nie dat de andere dagen zo stressful waren maar enfin ), zodat we goe wakker waren voor savonds. Was de laatste avond. En kheb et geweten amai.. Trug de disco in, met de gepaste hoeveelheid cocktails... En dat tot 6 uur smorges, kwas doodmoe maar twas wel de max.

Dag 4 - Hele dag geslapen.. Welja van 6uur tot 9uur, want om 10 uur moesten we alles hebben ingepakt, om dan om 15uur te vertrekken.. Integenstelling tot de heenreis was de terugreis e stuk minder "fiesta". Je zult mss wel begrijpen waarom, hehe.. 

Zo ziet dus een eindejaarsreisje eruit in Bolivian Style (en et bevalt me wel eigelik ).. Kvond et wel tof om zo keertje op reis te gaan met mn Boliviaanse klasdingetjes, nu kennek ze toch wa beter. En aangezien dak 4 dagen totally int spaans heb moeten babbelen (want den Alex heb ek bijna ni gezien in die 4 dagen) gaat da nu ookal weer e stukje beter! 

Buena Suerte y Besito, Charlot


Verjaardagspillementjes voor deze maand :
Glukkige Vrjaardag in Belgica aan mn zusje , Steph, Seppe & Catherine ..So have a nice day  
.. Y en La Bolivia, Feliz Cumpleaños a Tess y Alex !

01:42 Gepost door Charlotte | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.