13-09-06

Belgisch koken.


Gelukkige verjaardag Anneke.

Durf het niet te vragen want het antwoord is: nopez! Ik ken het Boliviaans volkslied nog steeds niet vanbuiten, maar buiten dit kleine detail gaat alles zúper bien met mij!

Zaterdag 09/09/06 is officieel uitgeroepen tot een Charlotte-Iris-dag. Ik heb de ganse dag rondgehuppelt met Iris, mijn toekomstige kotpartnertje in Gent. Historische dag voor Iris, ze heeft voor de eerste keer Salteñas gegeten. Daardoor waren we wel 45minuten te laat op onze dansles. Later gezien waren we beter helemaal niet meer afgekomen, want we hebben nog afgezien het uur erna! Smiddags ben ik dan meegegaan naar Iris thuis. en verdomme, ik ben jaloers. Ik woon hier in een mega petit appartementje en zij in een half kasteel jong. Met eigen douche in haar kamer, trappenhal dat't ni meer normaal is, super lieve mama... ze is met haar gat in de boter gevallen. Dan hebben we nog wa in de buurt rondgetsjoold en gegeten. vooral gegeten eigelijk. Milkshake, frietjes, hamburger, fanta, waterpijp.. en dit alles voor maar liefst, hou je goed vast, 3€! Over-goedkoop! Savonds waren we van plan om naar Ttekos, een bar/dansding, te gaan maar we stonden voor een gesloten deur. Dus dan zijn we enkele vrienden gaan opzoeken, die hadden blijkbaar een soort home party op het dakterras en da was ook dik in orde.  

De zondag 10/09/06 heeft mn mama me een "preek" gegeven dat ik teveel uitga. Als ik mezelf een beetje ken dan zou ik da wel kunnen bevestigen, maar hier ben ik echt nog niet veel uitgeweest eigelijk. Thuis zitten is niet echt mijn ding, dus da zal aanpassen worden.

Maandag 11/09/06 ben ik beginnen lezen in een boek, op zich ni zo speciaal (alhoewel, ik die lees??) maar kben dus beginnen lezen in een Spaans boek .. Tiburon genaamd (= haai) Jaja, veel snap ik er ni van maar tis een begin é ;-) Ik doe wel meer dan een halfuur over 1 bladzijde, omdat ik alle vocabulair opzoek met mijn mini-woordenboekje .. En er zijn 414 pagina´s dus misschien dat ik tegen het eind van volgend jaar het boek heb uitgelezen... LOL

Vandaag (woensdag 12/09/06) ben ik na school gaan koken bij Andrea thuis, vriendin uit mn klas, met enkele vrienden. Samen met Alexander hebben ik geprobeerd om een belgisch gerecht op tafel te gooien. Na een slagroom gevecht te hebben overleefd zijn we dan toch kunnen beginnen aan het kookgedeelte. Lekkere macaroni en als dessert banaan met warme chocolade saus. Twas overheerlijk, en nu sta ik zo wat op het punt om te ontploffen.

Vrijdag ga ik naar een verjaardagsfeest van een meisje uit mn klas. En zaterdag ga ik terug de bergen in, voor de volgende rave party! Hopelijk wordt het even zalig als 2 weken geleden.

Jullie ook nog een tof weekje en een goeij weekend @ Leffinge Leuren!

Saludos Lotte xxx

Bolivia has such a nice culture, There´s one problem .. There´s not enough life to learn it !

02:33 Gepost door Charlotte | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

:-))) Geniet ervan !
Groetjes, Klaverke

Gepost door: klaverke | 13-09-06

De commentaren zijn gesloten.