07-06-06

My trip.

Hola! Primeur, mn eerste vertellement enzo en dan nog wel op belgisch grondgebied. Dus nog efkes opfrissen voor iedereen met een korte termijn geheugen of voor degene die het nog niet wisten, in de zomer vertrek ik met AFS voor 1 jaar naar Bolivia! Als alles goed gaat en als 'k geen stoten meer tegenkom dan hang ik op 3 augustus 2006 ergens in de lucht, on my way too Bolivia!

Ondertussen heb ik als voorbereiding al enkele toffe oriëntatie weekends gehad met jongens en meisjes die dit jaar ook naar het buitenland vertrekken en vrijwilligers, die al een jaar in het buitenland hebben gezeten.

In Bolivia verblijf ik bij een gastfamilie, maar of ik gastbroer(s) of gastzus(sen) of nen hond of e kieken als huisdier zal hebben, daar weet'k op dit moment nog nix van. Ik weet wel al dat ik in de hoofdstad La Paz zit. De bedoeling is dat ik daar naar school zal gaan, nieuwe cultuur leer kennen, nieuwe mensen ontmoet, spaans leer...

Maar eerst nog mn examens goed doorkomen, dat'k me daarna zonder zorgen kan gaan settelen op Werchter voor 4 dagen en dan nog 1 weekje naar La France, de Pyreneeën, daarna ist genieten van de tijd dat'k nog in België ben. 

Als je nog iets zou willen vragen ofzo, moet je maar mn gasteboek tekenen of een emailtje zenden he! Hasta La Vista  Charlot 

23:34 Gepost door Charlotte | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

berichtje 11/06/06 Da van diejen hond of da kieken vind ik super! Haha !! Goe bezig, als ge dat vanuit Bolivië ook zo doet, dan wordt dat hier lachen! xxx kus Mam

Gepost door: Mam | 11-06-06

testje vanop het werk enjoy ... en ervaar...

Gepost door: Willempie | 15-06-06

All You Need Is Love Het nieuwe VTM-programma All You Need is Love is op zoek naar mensen met een bijzondere lange afstandsrelatie. In het programma is het de bedoeling om mensen die elkaar erg graag zien op een originele samen te brengen. En dat kan erg divers zijn. Zowel koppels, familieleden of innige vrienden komen in aanmerking. 
Daarom zijn we op zoek naar mensen die op hun beurt andere mensen kennen die een mooie lange afstandsrelatie hebben. Op die manier kunnen we de betrokken personen op een verrassende manier bij elkaar brengen. En daar draait het bij All You Need is Love om: onverwachte ontmoetingen regelen voor mensen die elkaar genegen zijn. 


Mocht u mensen kennen die een lange afstandsrelatie hebben en wil u die mensen gelukkig maken door ze onverwachts samen te brengen, dan helpen wij u daar graag mee. Geen moeite is ons daarvoor te veel.
Contact:

All You Need is love
T: 015 65 20 98
M: 0479 24 00 67
M: allyouneedislove@endemol.be
Schrijf je voor iemand anders, vermeld dan zeker ook uw contactgegevens.
Elke inschrijving wordt discreet behandeld.

Gepost door: Charlotte Ghekiere | 15-12-08

De commentaren zijn gesloten.